Riku Kivinen


Koulutukseltani olen psykologian maisteri ja vaativan erityistason psykoterapeutti. Vaikeiden mielenterveysongelmien parissa olen työskennellyt noin parinkymmenen vuoden ajan. Olen tehnyt käytännön terapiatyötä sekä yksilöllisesti että ryhmien kanssa. Kuntoutusjärjestelmän kehittäminen ja yksilöllisen kuntoutuksen suunnittelu ovat olleet osa työtäni samoin kuin muille hoitaville henkilöille antamani työnohjaus.

Olen myös eri tavoin jo vuosien ajan antanut mielenterveyden häiriöihin, psyykkiseen kehittymiseen ja havaitsemisen psykologiaan liittyvää opetusta sekä arvioinut oppimista. Psykoterapiaa olen kouluttanut mm. Gestalt -terapiayhdistyksen antaman koulutussuunnitelman puitteissa.

Yksityisenä ammatinharjoittajana olen toiminut toistakymmentä vuotta. Omalla vastaanotolla teen sekä lyhyttä että pitkää yksilöterapiaa samoin kuin pari- ja perhetyöskentelyitä, (ns. KELA -pätevyys sekä yksilö- että ryhmäpsykoterapiassa). Terapeuttisista ja koulutuksellisista ryhmistä erilaisiin teemoihin keskittyen on tarkempaa tietoa kohdassa Ajankohtaista. Annan myös työnohjausta painottuen ihmissuhteisiin ja psykologisiin näkökulmiin soveltuen lähinnä terveydenhuollon, opetuksen ja sosiaalihuollon tarpeisiin.

Psykologi Riku Kivinen

Maariankatu 3 B
20100 Turku

050 3425 746

Ota yhteyttä!